miércoles, 19 de agosto de 2015

Canopy Walk, ràpids shooting i moltes coses més

Ahir al matí la furgoneta ens va portar al floating restaurant. Allà ens van cridar per anar a la barca, que ens va portar al Canopy Walk. Primer vam pujar la muntanya, allà dalt vam veure una serp verinosa. També vam veure moltes formigues: grans, mitjanes, petites, vermelles, negres...



Després vam baixar la muntanya però ens vam quedar pel mig. Al mig hi ha el canopy Walk. Canopy Walk és el pont més llarg del món.


Quan ja havíem acabat el canopy Walk, vam baixar la resta de muntanya per agafar la barca. La barca ens va portar al floating restaurant. Allà van portar el menjar. Vam anar a l'hotel a canviar-nos i vam tornar al floating restaurant. Allà ens van tornar a cridar per anar als ràpids shooting. Als ràpids shooting ens mullaven molt. Amb ells vam anar a Orang Asli: és un poble moooolt interessant.


Feien foc sense encenedor, feien armes amb bambú i moltes coses més.




Després del poble vam tornar amb els ràpids shooting i ens van tornar a portar al floating restaurant i del floating restaurant a l'hotel. Vam sopar i vam anar a fer el Night safari. Vam veure: tres mussols, un de blanc, l'altre negre i l'últim marró. També vam veure dos gats salvatges, dos tipus de koala i uns quants ocells.

Tània 


1 comentario:

  1. Que et va semblar com vivien? S'assembla a Cambodia? I el canopy feia impressió?

    ResponderEliminar