jueves, 6 de agosto de 2015

Un dia normal, una nit excepcional

Ahir al mati vam anar a portar el Tomàs a la guarderia. Des de la guarderia vam agafar un taxi cap al mercat. Vam veure pollastres negres, crancs vius i menjar preparat xinès.

 

Pero el que mes ens va impressionar va ser la fruita: hi havia langon, que son com raïms amb gust de meló taronja francès, dragon fruit, que es mida taronja amb punxes i sense gust, ranbutam, que es com el langon pero mes gran com un eriçó petit, la Granada, que te gust com de mandarina, el caqui, que es com una barreja de poma i préssec...



 Despres vam anar a casa a dinar, dormir i fer una capbussada a la piscina. A la tarda vam anar a la platja i despres vam sopar. A la nit vam anar al zoo i allà vam veure un espectacle de foc impressionant i un altre que presentaven animals i deien que podien fer.


Per últim vam anar a fer un tour. En el tour hi havia molts animals en llibertat pero que no s'escapaven. Els que em van agradar mes van ser els cérvols mes grans. També ens van explicar que el lleó dormia 20 hores al dia, pero el vam veure despert!

Marc

No hay comentarios:

Publicar un comentario